وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها/ بارش پراکنده باران در محورهای ۳ استان تجرد در ایران زیر ذره‌بین آمار / ۷ میلیون مرد و ۴.۴ میلیون زن جوان هرگز ازدواج نکرده‌اند / ۲.۵ میلیون زن پس از فوت همسر تنها مانده‌اند هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران

واردات ۱۲ میلیون دز واکسن ویژه دانش آموزان از اول مهر

واردات ۱۲ میلیون دز واکسن ویژه دانش آموزان از اول مهر همتی گفت: با تسریع روند واکسیناسیون در کشور، محموله جدید واکسن فردا وارد خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۲ - ۳۱ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 22
کد خبر: ۱۰۳۱۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، کریم همتی رئیس جمعیت هلال احمر در جمع خبرنگاران بیان کرد: واردات واکسن و تزریق آن به هم وطنان با شتاب مناسبی در حال انجام است و با توجه به ورود محموله‌هایی در روز‌های گذشته شرایط خوبی بر جامعه حکم فرماست و واکسیناسیون با سرعت مناسب در حال انجام است.

وی ادامه داد: جمعیت هلال احمر در هفته‌ای که قرار داریم ۵ میلیون دوز واکسن وارد خواهد کرد و در هفته آینده دو محموله ۶ میلیون دوزی مخصوص دانش آموزان وارد کشور خواهد شد.

همتی افزود: جمع واکسن‌هایی که از محور صلیب سرخ، هلال احمر به کشور وارد خواهد شد از ۱۰ مهر تا ۱۰ آبان نزدیک ۶۰ میلیون دوز است. امیدواریم در هفته‌های پیش رو با تسریع در روندی که در واکسیناسیون ایجاد شده است به بیش از ۷۰ درصد واکسیناسیون هم وطنانمان برسیم.

وی بیان کرد: همکاری خوب و مناسب جمعیت هلال احمر در امر تزریق واکسن کماکان ادامه دارد و بسیاری از مراکز هلال احمر به صورت مستقل و برخی از مراکز به صورت تجمیعی اداره می‌شوند.

رئیس جمعیت هلال احمر تصریح کرد: بازگشایی مدارس توسط نهاد‌های ذی ربط اعلام شده و شکل باز شدن مدارس را دولت اعلام خواهد کرد. هلال احمر در بحث واردات واکسن مخصوص افراد ۱۲ تا ۱۸ سال قدم موثری را برداشته است و این آمادگی را داریم که در روز‌های پیش رو مراکز تزریق هلال احمر در اختیار وزارت بهداشت قرار دهیم و در دهه اول مهرماه ۱۲ میلیون دوز واکسن دانش آموزی وارد کشور خواهد شد.

وی گفت: مسئله مهم این روز‌ها سرعت گرفتن واکسیناسیون است که با جلساتی که برگزار می‌شود مشکلات احتمالی برطرف خواهد شد. تامین منابع مالی توسط بانک مرکزی و همکاری خوب وزارت خارجه در این امر قابل توجه است.

همتی بیان کرد:در صورتی که نیاز برای تامین واکسن برای دوز سوم یا دوز یادآور باشد مشکلی برای تامین آن نداریم. تاکنون مشکل چشم گیری در تامین تمامی انواع واکسن در کشورمان نداشتیم و چیز خاصی به ثبت نرسیده است./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده